Home / Dalfsen Regio / succesvolle vijfde editie van vechtdal haringparty

succesvolle vijfde editie van vechtdal haringparty

Na afloop van de veiling hebben de hospices de cheque in ontvangst genomen uit handen van ladyspeaker Leonie ter Braak en de voorzitter van de stichting Vechtdal Haringparty Ron Nijhof. De drie hospices Vechtdal: “We zijn ontzettend dankbaar voor dit enorme bedrag. Dit geld gebruiken we om onze gasten met warmte en betrokkenheid te verzorgen. Fantastisch, dank jullie wel!”

Goede opbrengst 
De veiling van de haring ging volgens een Amerikaans veilingsysteem waarbij met kleine bedragen geboden kan worden en de bieders het bedrag betalen dat ze zelf extra bieden. Gezamenlijk hebben alle bieders 23.370 euro voor de drie hospices in het Vechtdal bijeen gebracht.

Trots
Ron Nijhof, voorzitter stichting Vechtdal Haringparty: “Ook deze editie kwam bestuurlijk en ondernemend Vechtdal weer samen op het prachtige Landgoed Het Laer. De sfeer was weer goed! Samen met de andere vijf initiatiefnemers kijken we met trots terug op deze vijfde editie van de Vechtdal Haringparty. We mochten in totaal zo’n 350 gasten ontvangen. En daarmee hebben we samen geproost op ons mooie en krachtige Vechtdal.”

Samenwerken in de regio
De Vechtdal Haringparty is gezamenlijk initiatief van de volgende zes bedrijven uit het Vechtdal: Moderna Textielservice, De Zon Hotel & Restaurant, Morrenhof – Jansen installatiebedrijven, de Jong en Laan accountants, Vrieling Adviesgroep en Webstores Digital partner. De initiatiefnemers willen met de Vechtdal Haringparty de samenwerking tussen bedrijven uit de regio bevorderen, maar ook de contacten met de politiek verbeteren. Door krachten te bundelen wordt deze regio nog beter op de kaart gezet.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.