succesvolle derde editie van jeugd lemels open

  Het toernooi begon op dinsdag met de junioren poule (7×7). Op woensdag werden de maxi (7×7) en mini (4×4) poules afgewerkt. Het spektakelstuk vond plaats op vrijdag met de halve finales en vervolgens de finales in de drie leeftijdscategorieën. In totaal streden 25 teams voor de wisselbeker, maar hadden ze vooral ook veel plezier.

  Er deden niet alleen teams mee met getrainde voetballers, maar ook teams met neven en nichten en teams met vrienden (uit de ‘keet’). Je hoeft niet op voetbal te zitten. De unieke formule van de Jeugd Lemels Open zorgde voor leuke wedstrijden. Ieder team moet namelijk meiden op het veld hebben, een doelpunt door een meisje of met een kopbal telt dubbel en geen ingooi meer, maar in het veld brengen van de bal door te dribbelen of te passen.

  Eindstand
  MINI:
  1. Tjerja’s Voetbaltraining
  2. De Voetbal Gang
  3. Bliksemknallers
  4. Voetbaljagers

  MAXI:
  1. Lemelerveld in het zwart
  2. Lemelerveld in het wit
  3. Platteland united
  4. Dah wee-k nie

  JUNIOREN:
  1. FC Versgeperstesinaasappelsap
  2. FC poar neem’n
  3. FC handen in de broek
  4. Team Zonder Naam

  Kijk voor foto’s op de Facebookpagina van SC Lemele.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.