studenten alfa college organiseren koolhydraatarme beurs

  Vorig jaar hebben de initiatiefnemers al de succesvolle ‘Suiker Challenge’ georganiseerd. Deze samenwerking smaakte letterlijk naar meer. Ardi en Ilonka eten koolhydraatarm en zijn dan ook ervaringsdeskundigen. Zij eten koolhydraatarm vanwege voorkomende diabetes in beide gezinnen. Hierdoor zijn ze genoodzaakt hun voedingspatroon aan te passen naar een koolhydraatarm dieet.

  Op de beurs is informatie te vinden over koolhydraatarme voeding en een gezonde leefstijl. Zo kan je koolhydraatarme hapjes en tussendoortjes proeven, is er een workshop in de demokeuken en zijn er stands van onder andere het Diabetes Fonds, Sportschool Bodytrend, Stevia House, Restaurant De Rheezerbelten, restaurant Het Heemse, Diëtisten Groep NL, Gewoon Gezond Gemeente Hardenberg en het Koolhydraatarme Boodschappenlijstje met receptenkaartjes.

  Seminars van Jolande Winters en Jeroen Flim
  Om 14.00 uur zal diëtiste Jolande Winters van Diëtisten Groep Nederland een seminar verzorgen over Diabetes & Voeding en om 15.00 uur komt Jeroen Flim van de Bas van de Goor Foundation uit Arnhem een lezing geven over Diabetes & Bewegen/Sporten.

  Kortom, een interessante beurs voor iedereen die meer informatie wil over koolhydraatarme voeding of inspiratie wil opdoen voor een gezondere levensstijl. Entree is gratis.

  Koolhydraatarm diner in het Sterrenrestaurant
  Na de beurs is het mogelijk om aan te schuiven bij het koolhydraatarme 4-gangen diner in het Sterrenrestaurant van het LOC+ om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur). De kosten hiervoor bedragen € 20,- p.p. excl. drankjes.

  Aanmelden kan via ms.biglaar@alfa-college.nl. Vol is vol, dus meld je snel aan!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.