stoppen met roken in theater de stoomfabriek dalfsen

  “De sigaret speelt een gemeen spelletje met rokers en onze cursus legt precies uit hoe dat in elkaar steekt. En als je eenmaal weet hoe de sigaret jou voor de gek houdt, dan wil je straks niet eens meer roken”, vertelt directeur Hugo Hairwassers van Ik Stop Ermee. “Onze cursus is een ontdekkingsreis. We kijken eerst waarom je rookt om daarna te ontdekken we wat een sigaret voor je doet en wat de verslaving in stand houdt en waarom de rokers wereldwijd dezelfde gewoontes hebben ontwikkeld. Dat ene sigaretje na het eten bijvoorbeeld… Wat maakt dat zo speciaal?”

  “Overigens,” lacht Hairwassers, “zonder enge plaatjes of opgeheven vingertjes. Maar met gezond verstand en zelfs met humor. Oja… er zijn tijdens de cursus ook rookpauzes.”

  De methode van Ik Stop Ermee is jaren geleden vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland en verder ontwikkeld en geactualiseerd. In de cursus wordt gebruik gemaakt van -deels geheime en belastende- informatie uit de tabaksindustrie, in 1996 door klokkenluider Jeffrey Wigand naar buiten gebracht. De cursus claimt alle aspecten van het roken inzichtelijk te maken en daarmee valkuilen en mythes over roken te tackelen.

  De cursus Ik Stop Ermee vindt plaats op 19 juni in De Stoomfabriek en biedt plek aan zo’n 100 deelnemers. Aanmelden is mogelijk via de website www.ikstopermee.nl (particulieren). Ook kunnen geïnteresseerden hier terecht voor vragen en advies. De cursus biedt ook gratis telefonische ondersteuning bij moeilijke momenten na de laatste sigaret.

  Agenda
  Cursus Ik Stop Ermee (stoppen met roken)
  Dinsdag 19 juni 18.00 – 22.30 uur
  Theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 Dalfsen
  Kosten: €100,- per persoon (niet gestopt, geld terug)
  Aanmelden: www.ikstopermee.nl (kijk onder kopje particulieren)
  Meer informatie: 0652691163

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.