Home / sportdag voor basisscholen in lemelerveld

sportdag voor basisscholen in lemelerveld

’s Middags trokken er wolken over de sportvelden. Gelukkig geen regen, maar het zorgde voor betere temperaturen. Het middagprogramma kon daardoor gewoon doorgang vinden. De ochtend bestond uit vier clinics: atletiek, tennis, voetbal en handbal en vijf spelonderdelen. |

De organisatie was volledig in handen van studenten van Landstede. In de middag vond traditiegetrouw het Slagbaltoernooi plaats en de organisatie hiervan namen de scholen zelf voor hun rekening. Ook dit jaar kan er teruggekeken worden op een uitermate geslaagde sportdag voor meer dan 270 kinderen.

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.