rommelmarkt johan clemme in marienberg

De tientallen kraampjes trekken jaarlijks vele bezoekers. Onderweg kunnen bezoekers onder andere genieten van verse oliebollen, gebakken door buurtvereniging ‘Johan Clemme’. Voor de kinderen is er een luchtkussen en ook kunnen ze zich laten schminken.

Standplaatsen
Er zijn nog enkele plekken vrij voor standhouders die hun spullen willen verkopen op 28 juli 2018. Nieuw dit jaar zijn de speciale kinderplekken, waar kinderen voor een gereduceerde prijs hun spulletjes kunnen verkopen. Voor aanmelden of verdere inlichtingen neem contact op met buurtvereniging ‘Johan Clemme’ via e-mail: johanclemme@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.