Home / Dalfsen Regio / rijkswaterstaat sluit n35 gedeeltelijk af

rijkswaterstaat sluit n35 gedeeltelijk af

De glasbolreflectoren worden in het midden van de weg geplaatst om zo de rijbaanscheiding duidelijker te maken. ‘Met deze maatregel zal de veiligheid op de N35 verbeteren’, aldus Rijkswaterstaat. Om de glasbollen te plaatsen wordt met een rijdende machine om de 25 meter een gat in het wegdek gefreesd en daarin wordt een glasbolreflector geplaatst. De aannemer zal daarnaast ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zoals het maaien van de berm of verlichting vervangen daar waar het nodig is.
 

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.