rick bajesklanten

  Als je niet weet waar ik het over heb, heb je nog nooit een opgieting meegemaakt. Je zit met een groepje mensen in een hokje van een welness resort waarin het steeds warmer aanvoelt omdat de saunameester met een handdoek boven een kachel staat te wapperen. Je zweet als een otter en dat schijnt dan weer goed te zijn.

  Ik heb er van moeten leren genieten. De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Enorme hitte die als een muur op je afkomt. Ik keek zenuwachtig om me heen, maar zag dat iedereen heel relaxed zat te genieten. Na een paar keer kon ik de hitte steeds beter verdragen en durfde ik zelfs te ontspannen.

  Saunameesters die opgietingen verzorgen zijn vaak bijzondere vogels. Zo zaten we een keer bij een klein mannetje die er een complete show van maakte. De handdoeken draaiden pirouettes op zijn handen. Vorige week ging het iets anders. Mike en Melvin leken met de tattoos in hun nek op twee ontsnapte Zuid-Amerikaanse bajesklanten en beloofden ons een extra hete opgieting.

  Twee rondes hebben we het volgehouden. Melvin gooide als een malle water over de kachel en Mike sloeg zo hard met de handdoek dat we kapot gingen van de hitte. Ondertussen werd de muziek steeds agressiever. Het thema konden we wel raden. Dit was pure terror. Bij het voortijdig verlaten van de ruimte hoorden we achter ons: ‘zo, dat is twee’.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.