recreatieve scootmobieltocht

  Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 kilometer. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

  Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro per persoon. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 18 juni bij SAAM Welzijn Dalfsen, telefoonnummer 088-8508800 of email: welzijndalfsen@saamwelzijn.nl.

  De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Dalfsen worden georganiseerd zijn woensdag 18 juli, 15 augustus en 19 september.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.