Home / Dalfsen Regio / programma van blauwe bogen dagen in dalfsen bekend

programma van blauwe bogen dagen in dalfsen bekend

Tijdens de 2018-edities is er o.a. een Food & Grill Festival en een Boerendag. Ook gaat het dorp terug in de tijd van de Golden Oldies en kunnen kinderen hun creativiteit de loop laten gaan tijdens een kidsdag. 

Er zijn dit jaar enkele nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd. Volgens de organisatie gaat dit leiden tot een ‘nog groter feest’. 

Programma
Kleedjes-/rommelmarkt en braderie
Struin tijdens de Blauwe Bogen Dagen langs de verschillende verkopers die hun producten aanprijzen op de kleedjes-/rommelmarkt en braderie. Van nieuw tot aan vintage, van boeken en etenswaren tot aan speelgoed.

Tijden kleedjes-/rommelmarkt: 8.00 – 17.00 uur
Tijden braderie: 10.00 – 17.00 uur

Op vrijdag 20 juli vinden de kleedjes-/rommelmarkt en braderie plaats van 14.00 – 21.00 uur.

Vrijdag 20 juli – Food & Grill Festival
Op de eerste Blauwe Bogen Dag presenteren verschillende ondernemers uit Dalfsen en omstreken zich op het Kerkplein tijdens het Food & Grill Festival. Geniet van de lekkerste gerechten en breng uw stem uit op het bedrijf dat de titel ‘Grillmaster 2018’ verdient! Dus kom proeven en vergelijken onder het genot van de muziek van Ray Romijn.

Tijden: 14.00 – 21.00 uur

Vrijdag 27 juli – Boerendag
De Boerendag, een oude bekende binnen het programma van de Blauwe Bogen Dagen. Tien verschillende oude ambachten stellen zich tentoon en laten zien hoe in vroegere tijden producten werden gemaakt. Natuurlijk mogen ook de antieke tractoren, landbouwwerktuigen en de beestenmarkt van LTO niet ontbreken op de boerendag.

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Vrijdag 3 augustus – Golden Oldies
Ga mee terug in de tijd naar de ‘Golden Oldies’. Gedurende de dag zijn er diverse Oud-Hollandse spelletjes zoals, bibberspiraal, blikgooien, toltafel en sjoelen in een sjoelbak van maar liefst 5 meter! Daarbij mogen natuurlijk de Oud-Hollandse lekkernijen niet ontbreken. Tussendoor is er een aantal keer een spannende bingo met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers. En om ook muzikaal in de sfeer te blijven is er muziek van DJ Vintage Vinyl. Onder het mom van: Zoek je plaat en de DJ draait…. Vintage Vinyl draait de zaken om, door de gast zijn plaatje te laten zoeken en vervolgens door de DJ te laten draaien.

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Vrijdag 10 augustus – Fun4Kids
Evenals vorig jaar zijn ook dit jaar de kinderen weer het allerbelangrijkste op de laatste Blauwe Bogen Dag. Allerlei leuke activiteiten staan weer klaar, zoals spannende en uitdagende spellen van de scouting, een voetbalkooi, puzzeltocht door het centrum, knutselen en nog veel meer.

Kinderen kunnen ook deelnemen aan de krijt- en schilderwedstrijd. Maak een mooie krijttekening op het Kerkplein of een schilderij op een van de schildersezels en maak kans op een leuke prijs. Aan het eind van de dag maakt de jury de winnende kunstenaars bekend.

Voor de volwassenen is er natuurlijk ook van alles te doen tijdens deze dag. Zo is er bijvoorbeeld een kunstmarkt rond de kerk.

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Optredens
Tijdens elke Blauwe Bogen Dag zijn er van ’s middags tot ’s avonds verschillende optredens bij de horecagelegenheden Nikki’s, De VII Deugden, De Fabriek en Sukerieje. Zo treden bijvoorbeeld DJ Gerard Ekdom, Yada Yada Herman Brood Tribute Band, Rainson, DJ Jeroen Post, Coverband Lead, Allard Nijeboer, House of Rock en Oude Jongens Krentenbrood op.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Ondernemend Dalfsen. 

 

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.