Home / Dalfsen Regio / poll ik juich dit wk voor belgie

poll ik juich dit wk voor belgie

Met een elftal vol wereldklassespelers is België sterk begonnen aan het toernooi. Tegen Panama eindigde het in 3-0 en Tunesië moest er met 5-2 aan geloven. De Belgen zijn al zeker van de achtste finales, waarin op papier geen al te sterke tegenstander wacht. De kans op een groot Belgisch WK-succes is zeker aanwezig. Maar betekent dit dat wij de Rode Duivels dan ook steunen, nu Oranje niet mee doet?

[poll id=265]

Wolf
Afgelopen week vroegen we naar de meningen over de wolf in het Nederlandse landschap. Onlangs vond een boer uit Lierderholthuis zesentwintig van zijn schapen dood en gewond in zijn weiland. De wolf wordt als mogelijke dader van dit bloedbad gezien. De discussie over het dier is in ieder geval weer volop opgelaaid. Hoort de wolf wel thuis in het Nederlands landschap? Zo’n driekwart van de stemmers vind van niet.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.