poll een alcoholslot in iedere auto

  Het alcoholslot lag twee jaar geleden onder vuur. Voorheen kon het CBR het alcoholslot opleggen aan drankrijders, zonder dat er een rechter aan te pas kwam. De Hoge Raad stak daar een stokje voor, omdat drankrijders ook nog bestraft konden worden door de rechter. Een dubbele straf voor hetzelfde feit kon niet volgens de Raad, dus werd het afgeschaft. Een ruime meerderheid in Den Haag wil nu dat er toch nog eens gekeken wordt naar het alcoholslot.

  Moet er volgens jou een alcoholslot worden ingebouwd in iedere auto? Of alleen van eerder veroordeelde drankrijders? Zijn er misschien andere mogelijkheden om drankrijders van de weg te krijgen? Stem op de poll en reageer!

   [poll id=262]

  Gasloos bouwen
  Het kabinet besloot onlangs dat de nieuw te bouwen woningen vanaf 1 juli 2018 niet meer op het aardgasnet aangesloten mogen worden. Dit kan grote gevolgen hebben voor de huizebouwer, maar is gezien de problematiek in Groningen wellicht ook onvermijdelijk. Wij vroegen onze lezers of gasloos bouwen de beste optie was. De meningen liepen erg uiteen: 57% ziet niets in de gasloze optie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.