pleinfestijn in hardenberg

  Pleinfestijn Hardenberg is vaste prik op de laatste zaterdag in augustus. En dat terwijl het Pleinfestijn slechts vier edities achter de rug heeft. De markt in Hardenberg is het perfecte decor voor dit laagdrempelige festijn. Het Pleinfestijn heeft ook dit jaar weer een sterke line-up van artiesten. De formule blijft hetzelfde: jong aanstormend talent, routinier en afsluitende feestmuziek. De gemoedelijke sfeer, de meezingers en de gratis entree zijn dé ingrediënten om een avond met gezin of vrienden door te brengen. En dit alles kan iedereen gratis bezoeken, mede omdat Pleinfestijn wordt ondersteund door een groep sponsoren die het evenement een warm hart toedragen.

  Maan, Ruth Jacott en Martijn Fischer
  Op zaterdag 25 augustus staan Maan, Ruth Jacott en Martijn Fischer op het podium op de Markt in Hardenberg. Maan met haar fantastische stem en performance, Ruth Jacott als ware routinier en Martijn Fischer (zingt hits van Hazes) voor de gezellige meezingers. Topband This is Beethoven zorgt wederom voor de muzikale afwisselingen tussendoor en uiteraard voor een knallend einde met een geweldige licht en muziekshow voor duizenden bezoekers! Een mooie balans, zo is er voor ieder iets wils, dat is Pleinfestijn Hardenberg!

  Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Pleinfestijn Hardenberg of op www.pleinfestijnhardenberg.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.