pec zwolle komt naar dalfsen kaartverkoop gestart

  Voor beide wedstrijden wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende type kaarten. Zo is het op zaterdag 7 juli mogelijk om VIP-kaarten te bestellen. VIP-kaarthouders krijgen vooraf en na afloop toegang tot de VIP-ruimte. Daarnaast staat na afloop een buffet klaar en is er een Meet & Greet met enkele PEC Zwolle-spelers. Op zaterdag 14 juli is er geen VIP-programma. Wel is het mogelijk om voor die dag een tribunekaart aan te schaffen. Op de website van SV Dalfsen staat een overzicht van de verschillende type kaarten.

  De standaardkaarten en passe-partouts zijn in de voorverkoop alleen verkrijgbaar bij Primera Jansen aan de Prinsenstraat 5C in Dalfsen. Daarnaast is er op beide wedstrijddagen aan de deur verkoop van standaardkaarten. Deze kaartverkoop aan de deur start twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

  VIP-kaarten
  De VIP-kaarten (7 juli) en tribunekaarten (14 juli) zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Bestellen kan bij de sponsorcommissie via sponsoring@fcdalfsen.nl. De beschikbaarheid hiervan is beperkt. OP = OP. De kaartverkoop voor alle type kaarten is inmiddels gestart. Neem voor meer informatie eveneens contact op via bovenstaand mailadres.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.