Home / Dalfsen Regio / ozc 2 handhaaft zich in eerste klasse

ozc 2 handhaaft zich in eerste klasse

OZC 2 startte de wedstrijd in ieder geval voortvarend. Via goed combinatiespel kwamen de geelhemden er veelvuldig door via de rechterkant. Helaas ging het hierbij mis bij de voorzet. Daar waar OZC 2 nu veel meer aan het voetballen kwam dan de rest van het seizoen bij elkaar, werd er toch gescoord op een manier zoals gebruikelijk was.

Na een lange bal van Tip, kon de Groot alleen op de keeper af en schoot de bal vanuit een bijna onmogelijke hoek prima binnen. 1-0, tevens de ruststand. De tweede helft was het beeld totaal anders, DZC zat er kort op en zodoende kwam OZC niet meer aan het voetballen. Veel kansen wist DZC niet te creëren, maar na een cadeautje van OZC, stond de spits oog in oog met keeper Leferink.

De goed spelende keeper had geen antwoord op de schuiver van de spits en zo stond het na zestig minuten 1-1. OZC herpakte zich in de laatste 10 minuten nog aardig, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Tot minuut 89 van de wedstrijd, nadat Tip de helft van DZC en zichzelf doldraaide in de zestien meter wist hij vanuit een onmogelijke hoek de bal nog op goal te krijgen. Een tergend langzaam rolletje volgde, maar door de benen van de keeper werd het toch nog een doelpunt. De 2-1 was een feit.  Met alleen nog de blessuretijd voor de boeg, kon het niet meer misgaan voor de mannen van trainer Elzinga. En dat ging het ook niet. Met een 2-1 winst handhaaft OZC 2 zich in de reserve eerste klasse.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.