oud docent groene welle opent koppeltuincirkel in hardenberg

  Peter Nugter was docent aan de Groene Welle in Hardenberg en De Koppel heeft in het verleden veel met hem samengewerkt bij de totstandkoming van de Koppeltuinen. Hij is inmiddels met pensioen, maar draagt dit ‘project’ een zeer warm hart toe.

  De cirkel is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen NAC De Koppel en Danique de Bruin, stagiaire bij ROC Connect. Zij is derdejaarsstudente van de opleiding Sociaal Cultureel Werk aan het ROC van Twente. Zij heeft als examenopdracht de eerst nog verwilderde cirkel gemaakt tot een bewerkbare moestuin, die door verschillende partijen onderhouden zal worden.

  Naast de activiteiten van het Vechtival, al vanaf 12.30 uur, kunnen kinderen zich laten schminken door studenten van het ROC Connect.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.