opening the living village festival

  Stichting Het Levende Dorp heeft door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd rondom duurzaamheid en milieueducatie voor de inwoners van de regio. Om het festival toegankelijk te maken voor de lokale gemeenschap is er een speciale actie in het leven geroepen. Woensdag 20 juni is het Dalfsen Dag! Iedereen uit de regio krijgt vijftig procent korting op de woensdag dagkaart.

  Heel lang geleden heette het dorp Dalfsen nog geen Dalfsen, maar ‘Des Alfen Heim’; Het Rijk van de Elfen. Elfjes, mythische wezens en natuurgeesten kwamen volgens de verhalen naar Dalfsen. Omdat deze geschiedenis aansluit bij het magische en theatrale karakter The Living Village Festival is er een thematische openingsceremonie op touw gezet; De Verloren Elven Sleutel en Het Levende Dorp.

  Op woensdag 20 juni om 14.30 uur wordt bezoek opgevangen bij de entree van het festivalterrein, aan de Brinkweg. Om 15.00 uur begint de optocht naar de Toverboom langs verschillende festival wijken waarbij muzikanten, jongleurs en toneelspelers aanhaken. Iedereen is uitgenodigd om zich te verkleden, en een zelfgemaakte Elven Sleutel van zwerfafval mee te nemen.

  MonkeyTown is een van de muziekwijken op het festival, compleet georganiseerd door getalenteerde muzikanten uit Deventer en Zwolle. Speciaal voor de Dalfsen Dag is er een MonkeyJam opgezet waarvoor inwoners van de gemeente worden uitgenodigd om samen met de Monkey’s deze wijk in te luiden. De MonkeyJam begint om 16.00 en duurt tot 18.00 uur. Pak je instrumenten uit, inspireer elkaar en bezoekers met je kunsten!
  Kijk voor meer informatie: https://thelivingvillagefestival.org/

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.