Home / Dalfsen Regio / open tuindagen in lemelerveld

open tuindagen in lemelerveld

Er is weer een mooie route samengesteld en de tuinen zijn zeer gevarieerd. De fietsroute is 18 kilometer en starten kan bij Tuin Ton Alferink. Maar natuurlijk is het mogelijk om zelf een route uit te stippelen.

Er zijn tuinen bij met veel bloeiende vaste planten, vijvers, een belevingstuin en velen hebben een hoekje voor eigen geteelde groenten (moestuin), soms zelfs een kleine boomgaard. Ook ontbreken de zorgvuldig uitgekozen zitplekken in de tuinen niet. Vaak in de vorm van een terras, met soms mooie namen zoals Terras van de Baron. Wanneer het weer wat minder is, kan er ook genoten worden vanuit een veranda, tuinhuis of kota.

De fietsroute en het boekje zijn te vinden op www.sukerbiet.nl en verkrijgbaar bij Tuin Ton Alferink. Tijdens de Open tuindagen liggen deze ook bij de deelnemers.

 

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.