open tennistoernooi in dalfsen

  Er wordt elk jaar door een groep mensen gekampeerd naast het park, op zaterdag wordt er jaarlijks heerlijk gekookt en gegeten en daarna een geweldig feest georganiseerd. Natuurlijk zijn er mooie schema’s voor de verschillende categorieën.

  Het Dalfsen Open toernooi is een tennistoernooi dat is opengesteld voor alle tennissers in de regio die de sportieve strijd met elkaar willen aangaan.

  Er kan worden deelgenomen in de categorieën 3 tot en met 8, in zowel single, dubbel als mixed dubbel. Inschrijven kan nog tot en met 7 juni via www.toernooi.nl.  Voor vragen bel de toernooileiding, tel. 06-23586742 of mail via dalfsenopen@gmail.com

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.