nieuwleusen synergie schenkt cheque van 1 000 euro aan de olmen

  Hiermee kan De Olmen in elk geval tot het einde van het jaar doorgaan met de gebruikelijke activiteiten die zij aanbiedt aan ouderen. De Olmen had een aanvraag ingediend om de begroting van de activiteiten voor dit jaar sluitend te krijgen. Coba Aalberts had de coöperatie na enkele toelichtende gesprekken overtuigd van de noodzaak daarvan. De Olmen is een voorziening die voorziet in een behoefte. De activiteiten worden niet alleen bezocht door senioren uit Nieuwleusen, maar ook uit omliggende plaatsen, zelfs uit Zwolle. En dus kwamen Jaap Hadders, Rob Vogelzang en Rieks Voslamber namens Nieuwleusen Synergie de cheque aan haar aanbieden. 

  Naast de activiteiten van de verschillende taakgroepen levert Nieuwleusen Synergie met enige regelmaat een bijdrage aan de leefbaarheid in het dorp. De vereniging heeft een fonds waaruit financiële bijdragen worden bekostigd voor specifieke doelen en initiatieven die de leefbaarheid in het dorp ondersteunen. In het verleden werd zo bijvoorbeeld een bijdrage geschonken aan Philadelphia Zorg (voor een tv-scherm) en aan Museum Palthehof (een bijdrage voor het opknappen van de historische DSM-tramwagon die vrijwilligers aan het restaureren zijn. Organisaties kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het fonds, die dan beoordeeld wordt door de taakgroep.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.