Home / Dalfsen Regio / nieuwleusen in teken van klassieke autos motoren en vrachtwagens

nieuwleusen in teken van klassieke autos motoren en vrachtwagens

Het beginpunt van de route is in Nieuwleusen bij café ‘De Brouwerij’, aan de Burg. Backxlaan. Het is de bedoeling om daar vanaf 12.00 uur te vertrekken. De route wordt op papier verstrekt met daarbij een duidelijke omschrijving hoe de route gereden moet worden. Onderweg bestaat volop de mogelijkheid om zelf een pauze in te lassen voor het nuttigen van een hapje of drankje en te genieten van de prachtige omgeving. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De route van 120 kilometer voert via mooie en goed berijdbare wegen door het mooiste gebied van onze regio naar de tussenstop in Wezep. In Wezep bestaat de mogelijkheid om het enige Corvette-museum te bezoeken. Hier staat een mooie collectie Corvettes die een globale tijdlijn weergeeft van de geproduceerde modellen. Naast deze schitterende auto’s zijn er ook diverse bijbehorende werktuigen/gereedschappen en andere collector-items te bekijken. Al met al een hele bijzondere verzameling die speciaal voor de deelnemers op deze dag is te bewonderen.

Bij de finish van deze classic tour bestaat de mogelijkheid om nog even gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje bij ‘De Brouwerij’. Het publiek kan dan ook nog even de oldtimers bewonderen. In verband met de planning in het museum is opgave vooraf gewenst (maar niet verplicht) via hulstlandenclassictour@gmail.com. Het verzoek is om aan te geven met hoeveel personen er deelgenomen gaat worden en met welk categorie voertuig: motor/auto/vrachtauto.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.