nationaal familiecircus barani strijkt neer in dalfsen

  Circus Barani is een echt familiecircus met voor elk wat wils. Groot én klein zal onder de indruk zijn van het prachtige programma vol daverende optredens. Het circus brengt een authentieke voorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet, die volwassenen en kinderen weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Kortom: komt dat zien!

  De voorstellingen worden gegeven op vrijdag 15 juni om 17.00 uur, zaterdag 16 juni om 15.00 uur en zondag 17 juni om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van het circus: www.barani.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.