n36 gerrit de jonge richt zich tot von martels

  “Als lid van de tweede kamer heeft u aandacht gevraagd voor de verkeerssituatie op de N36”, begint De Jonge zijn open brief. “U heeft daarover aan de minister van infrastructuur en waterschap vragen gesteld, een motie ingediend en na het RTL wegenonderzoek schriftelijk vragen aan de minister gesteld  Via sociale media en via de regionale media heeft u regelmatig uw mening laten weten over de N36. Een doorsnee inwoner van ons land zou hieruit kunnen opmaken dat u van mening bent dat de N36 snel verbreed moet worden, zodat de verkeersveiligheid verbeterd zal worden.

  Gezien de berichten van u over de N36 en uw slogan ‘Méér boerenverstand in de Tweede Kamer’ moet het, als lid van een coalitiepartij, in onze optiek toch niet zo moeilijk zijn om de minister via de kamer opdracht te geven om snel met de N36 aan de slag te gaan. Ik ben van mening dat snelle aanpak van de N36 gewenst is, immers te vaak worden hulpverleners bij ongevallen geconfronteerd met zwaar letsel. Dit moeten we in de toekomst voorkomen. 

  Om u een beetje te helpen en om het proces te versnellen heb ik in de bijlage een opzetje gemaakt voor een motie die u spoedig kunt voorleggen aan de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. Gaarne verneem ik van u of u deze motie, dan wel in aangepaste vorm, in wilt brengen. Mocht u, of uw fractie, niet van plan zijn om door middel van een motie de verbreding (lees veilig maken) N36 te willen bewerkstellen, dan verneem ik graag de motivering om dit niet te doen.”

  Het opzetje van De Jonge voor Von Martels zit in de bijlage van dit artikel en de reactie van Von Martels staat hieronder:

  [tweetwidget type=”single” query=”1003894718001016832″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.