n34 oversteken bij de boshoek niet meer mogelijk

  Na de aanpassing van de N34 was het vanaf 18 april alleen mogelijk de N34 recht over te steken van en naar sportpark de Boshoek. Met verschillende maatregelen werd het verkeer ter plekke gewezen op de gewijzigde verkeerssituatie, zoals een snelheidsbeperking, extra verkeersborden, tekstkarren en extra barriers. Ondanks deze maatregelen veranderde het gedrag van de weggebruikers nauwelijks en bleven zich onveilige situaties voordoen. Over de situatie zijn bij de gemeente en de provincie veel vragen en klachten ontvangen. Daarom is samen met het Plaatselijk Belang Heemse en een aantal direct omwonenden besloten de oversteek van de N34 bij de Boshoek met ingang van vrijdag 8 juni aanstaande definitief af te sluiten.

  Verkeer richting de Boshoek
  Vanaf aanstaande vrijdag is het alleen mogelijk om naar de Boshoek te rijden via de Haardijk en de Hessenweg, tot de nieuwe tunnel klaar is voor gebruik. De mogelijkheid bestaat dat als gevolg hiervan de Hessenweg iets drukker is dan de huidige situatie . De Hessenweg is echter veilig ingericht met fietsstroken. Er worden op de Hessenweg dan ook geen aanvullende maatregelen getroffen. Ook wordt aan het begin van de Hessenweg ter hoogte Haardijk aangegeven dat de oversteek N34 is afgesloten.
  De nieuwe situatie wordt de komende dagen door duidelijke bebording aangegeven.

  De nieuwe tunnel Boshoek is begin juli klaar voor gebruik
  De planning van de aannemer is om de nieuwe tunnel Boshoek begin juli a.s. volledig in gebruik te nemen. Dit is dan de definitieve situatie. Op dat moment wordt de Hessenweg ter hoogte nummer 72 voor autoverkeer afgesloten. De Boshoek is vanaf dat moment uitsluitend via de tunnel bereikbaar.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.