midzomernachtzwemmen in ommen

  Op vrijdag 22 juni gaat het zwembad extra open. En extra lang! Van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze extra openstelling zijn er vele leuke, lekkere en sportieve activiteiten voor de badgasten. De vrijwilligers van het zwembad staan klaar om de badgasten te vermaken met onder andere duikscrabble, de loopmat, een lange-afstandsplons en nog veel meer. Door de vele activiteiten zullen de bezoekers vast trek krijgen. Daarom staan de vrijwilligers voor hen klaar met een gezellige barbecue en is er de mogelijkheid om gezellig te chillen. Ook de kiosk is die avond geopend.

  Iedereen is van harte welkom. Het Openluchtbad Olde Vechte vraagt voor deze bijzondere avond geen extra entreegeld. De bezoekers betalen gewoon het normale tarief. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.