Home / medailleregen voor amy en lewis uit beerzerveld

medailleregen voor amy en lewis uit beerzerveld

De jonge Lewis speelde in de beginnersklasse. In zeer winderige condities en 30 graden hield hij zijn hoofd koel en samen met zijn Apryl speelde hij een goede ronde lange afstandsgooien. Verder speelde Lewis twee goede rondes freestyle en verbaasde hij de jury met zijn ingewikkelde, technische worpen en mooie samenwerking met zijn hond. Lewis werd uiteindelijk tweede in het lange afstandsgooien, tweede in de freestyle en won de beginnersklasse overall (lange afstand en freestyle).

Zijn zus Amy maakte dankbaar gebruik van de winderige condities. Zij speelde met maar liefst vier honden. Met alle honden speelde ze goed, wat haar zeer hoge punten van de jury opleverde en daverend applaus van de bezoekers en andere frisbeespelers. 

In de freestyle behaalde Amy de vierde plaats met Taylor, de derde plaats met Cherry, de tweede met Ross en de eerste met Kate. Daarmee heeft ze zich gekwalificeerd voor het EK met drie honden. In het lange afstandsgooien behaalde ze de vierde plaats met Kate en de vijfde met Cherry, wat een kwalificatie opleverde voor het EK in Frankrijk en WK in Chicago. Toen kwam de prijsuitreiking van de overall in een zonovergoten Oostenrijk. Met Taylor behaalde Amy de zesde plaats, net een plaatsje te weinig voor een EK en WK kwalificatie.

Vervolgens heeft Amy gedaan wat nog nooit iemand in de dog frisbee sport heeft gedaan. Ze mocht het podium op met drie honden. Met Cherry behaalde ze de derde plaats, met Ross de tweede plaats en met Kate de eerste plaats. Met alle drie de honden heeft ze zich gekwalificeerd voor het EK en WK. Behangen met medailles en zes prachtige bekers hebben coach en moeder Karen Mulders en de junioren hun prachtige spel en prijzen vervolgens gevierd bij een heerlijk Mexicaans restaurant. Het WK in Chicago vindt later dit jaar plaats.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.