mc de zweef deelnemer aan pokerrun voor het goede doel

  Vanaf 8.30 uur kan er gestart worden bij het clubhuis van MC de Zweef aan de Bouwhuisweg 18 in Nieuwleusen. Een stevig ontbijt English Style staat klaar. Bij MC de Zweef worden er over de hele dag vierhonderd motoren verwacht. Leuk om te komen kijken. De grootste drukte wordt rond het middaguur verwacht.

  Wie mogen er meedoen?
  Mits in bezit van een rijbewijs mag iedereen meedoen. Jong en oud, in clubverband, solo of met z’n tweeën, ongeacht type motor, trikes, zijspannen, oldtimers. De start is om 08:30 uur en finishen kan tot 17:00 uur in Hoogeveen.

  Hoe werkt het?
  Bij de deelnemende clubs kun je inschrijven vanaf 08:30 uur. Het Inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Vanaf je startplaats rijdt je naar de volgende club. Welke club en hoe je rijdt bepaal je zelf. Er is geen vaste route en het is ook niet verplicht om bij alle clubs langs te gaan. Bij elke club krijg je een stempel op het inschrijfformulier en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt pas opengemaakt bij de finish in Hoogeveen. Diegene met de hoogste pokerkaart wint een mooie beker met een kleine geldprijs en een bourgondische lunch voor 2 personen bij Eet- en Drinkhuis De Koffiepot in Hoogeveen. Hoe meer clubs je bezoekt hoe hoger de kans op een prijs.

  De volgende clubs doen mee: BikersClub Meppel, Motorclub Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Kraggenburg, MC Genemuiden, MC De Zweef Nieuwleusen, CMA NL Hardenberg, DTC Daarle, Roving Spirit MC Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Eagle Zwartemeer, AMBC Staphorst en Outsiders MC Klazienaveen-Noord.

  Wat is het goede doel?
  Het goede doel van 2018 is Stichting VakantieVreugd uit Beilen. Deze stichting organiseert (vakantie)reizen voor gehandicapten. Voor deze reizen zijn veel vrijwilligers nodig die worden betaald uit giften en donaties.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.