Home / maandelijkse fietstocht saam welzijn

maandelijkse fietstocht saam welzijn

Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet.

Naast sportief bewegen is ontmoeting en samen fietsen heel gezellig. Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden. Wie mee wil fietsen kan op 26 juni om 13.30 uur naar de Trefkoele+ komen om samen de fietstocht te rijden.

Lees ook

Online welkomstdienst Maranathakerk

NIEUWLEUSEN – Op zondag 25 oktober is er weer een online welkomstdienst in Maranathakerk aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.