Home / Dalfsen Regio / lpo weer in gesprek met ommenaren

lpo weer in gesprek met ommenaren

Dit inloopuurtje is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen. In de laatste commissievergadering voor de zomervakantie gaat het onder andere over het ondernemersfonds, het parkeerbeleid en de woningbouw aan de Westerweg in Beerzerveld. Het inloopuurtje zal gehouden worden in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat. Iedereen is welkom. 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.