Home / Dalfsen Regio / living village festival blijft groeien

living village festival blijft groeien

De toegangsprijs bedroeg 100 euro voor meerdere dagen en 37.50 euro voor een dag. Dalfsenaren mochten een dag voor half geld het terrein bezoeken. Op een aantal podia traden diverse bands op. Op de velden waren vele voorbeelden voor alternatief leven te zien. Ook werd informatie gegeven over homeschooling en democratisch onderwijs en waren er verschillende demonstraties over eco-villages.

Verder waren er diverse organisaties present voor tiny-houses. Kortom: er was veel te zien en te beleven en ook om te horen, wat mensen bewoog om naar dit festival te komen. Onder de bezoekers zelfs enkelen die vanuit Australië en Engeland naar Dalfsen waren afgereisd. Afgelopen zondagavond was de officiële afsluiting.

Begin juli gaan initiatiefnemers Bob en Cathelijne Radstake, samen met dochter Lelie, met hun tiny house op wielen op bedevaart. In hun kielzog reizen gelijkgestemden mee. Ook burgemeester Han Noten kwam een kijkje op het terrein nemen en bekeek het festival ook vooral met bestuurdersogen. Het tweede Festival in Dalfsen trok ruim tweeduizend bezoekers naar Dalfsen, meldt de organisatie.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.