Home / Dalfsen Regio / lionsclub ommen dalfsen trakteert de zonnebloem

lionsclub ommen dalfsen trakteert de zonnebloem

Na de ontvangst, met koffie en gebak, gingen de begeleiders met hun gasten de Orchideeënhoeve in. Daar was een wereld aan bloemen te zien, maar ook een vlindertuin, veel vissen en zelfs aapjes. Na de lunch konden de gasten nog even bij de winkels kijken en eventueel iets kopen. Tegen 15.00 uur werden de gasten door de chauffeurs van de Lionsclub weer thuisgebracht. Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag. De dag was tot stand gekomen door een match op de beursvloer vorig jaar.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.