Home / Dalfsen Regio / lezing hugo logtenberg over de hand van van gaal

lezing hugo logtenberg over de hand van van gaal

Logtenberg schrijft in De hand van Van Gaal over de werkwijze en het leiderschap van Louis van Gaal, gebaseerd op het WK 2014 waar het Nederlands elftal met een matig team tegen alle verwachtingen in derde werd. Hoe lukte het de bezeten voetbalcoach het onhaalbare te realiseren? Om deze vraag te beantwoorden sprak de NRC-journalist uitgebreid met ruim vijftig mensen uit de technische staf van Oranje, spelers, andere directbetrokkenen en Van Gaal zelf. Ook kreeg Logtenberg inzage in (vertrouwelijke) rapporten, dagboeken, emails en filmpjes.

Hugo Logtenberg kwam, na zijn middelbare school (Thomas à Kempis College) in Zwolle en zijn studie in Amsterdam, via Het Parool bij NRC terecht als onderzoeksjournalist. Hij vertelt op deze avond met verve over zijn schrijfproces en geeft een unieke inkijk in de werkwijze van deze markante en succesvolle coach die, waar hij ook komt, weerstand en bewondering oproept.

De lezing op 10 juli start om 19.30 uur en aanmelden kan hier.

Lees ook

Dalfser Vechtzomp naar de winterstalling

DALFSEN – De Vechtzomp en het drijvende botenhuis gaan op maandag 26 oktober bij goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.