Home / leer moeiteloos koken zonder pakjes and zakjes

leer moeiteloos koken zonder pakjes and zakjes

Dan is de kookworkshop ‘zwoele zomer; zonder pakjes & zakjes natuurlijk’ echt iets voor jou. Tijdens deze workshop ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met het bereiden van heerlijke zomerse gerechten. Met pure ingrediënten, makkelijk te maken en natuurlijk heel lekker en gezond.

Edith Westendorp (kookdocent) en Willieanne van der Heijden (foodcoach) geven tijdens deze workshop volop informatie over voeding & gezond, ingrediënten keuzes en handige keukentips. Aan het einde van de avond worden de gerechten gezamenlijk geproefd. Het kookatelier vindt plaats op maandag 25 juni van 18.30 tot 22.00 uur in ’t Noaberhuus te Dalfsen. De kosten zijn 49 euro per persoon. Meld je snel aan via contact@tijdvoorpauze.nl. Wacht niet te lang want er is maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Meer informatie: http://www.tijdvoorpauze.nl/kookatelier/

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.