Home / leefbaarheidsonderzoek nieuwleusen overhandigd aan wethouder uitslag

leefbaarheidsonderzoek nieuwleusen overhandigd aan wethouder uitslag

Om de belangen van Nieuwleusen goed te kunnen behartigen, heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Nieuwleusen een leefbaarheidsonderzoek uitgevoerd in samenwerking met een nieuwkomer op de onderzoeksmarkt, GT Salesplan. Ruim 1000 inwoners van Nieuwleusen hebben input geleverd voor dit onderzoek.

De resultaten zijn tijdens de algemene ledenvergadering gepresenteerd aan de leden. De Nieuwleusenaren geven hun dorp gemiddeld het waarderingscijfer 7,8. Uit het onderzoek zijn ook meerdere verbeterpunten naar voren gekomen, waar Plaatselijk Belang mee aan de slag moet. De verkeersveiligheid is een van deze thema’s en het woningaanbod en de doorstroming heeft een extra impuls nodig. Het mooiste plekje van Nieuwleusen, het Palthebos is toe aan een opwaardering. Plaatselijk Belang kan hier niet geheel zelfstandig invulling aan geven. Daarom hebben de bestuursleden Gerrit Schoonhoven en Arend Jan Schuurman van Plaatselijk Belang, de onderzoeksresultaten gedeeld met wethouder Jan Uitslag. De wethouder was hier heel content mee. Om te kunnen werken aan de doorontwikkeling van Nieuwleusen is het belangrijk om de behoeftes van de Inwoners te kennen. Hij gaf aan graag in samenwerking met plaatselijk belang mee te willen werken aan de uitvoeringsagenda van Nieuwleusen.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.