ledenvergadering pb dorp dalfsen en gemeentelijke informatieavond

  Net als voorgaande jaren wordt daarna de microfoon doorgegeven aan de burgemeester en wethouders, die allemaal iets vertellen over interessante zaken uit hun portefeuille. Ook is er gelegenheid vragen te stellen.

  Daarna zal Magriet Zandink van Saam Welzijn iets komen vertellen over het Living Lab. Een project in Dalfsen, waarbij studenten van Windesheim samen met ouderen die zich hiervoor melden een jaar lang samen optrekken, om samen te ontdekken hoe het leven van ouderen in Dalfsen verder zou kunnen verbeteren. Tijdens een eerdere informatieavond hierover was er veel belangstelling voor dit project.

  De gemeentelijke informatieavond begint om 20.15, vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.