Home / Dalfsen Regio / kunstenaar daniel douglas na vijf jaar terug in de regio

kunstenaar daniel douglas na vijf jaar terug in de regio

Daniel Douglas, geboren in Dedemsvaart in 1984, studeerde aan de Florence Academy of Art in Florence. De schilderijen van Douglas zijn vaak grote doeken met confronterend geschilderde portretten van mensen in kostuums of naakten, waarmee hij de kijker uit het heden wil trekken. Douglas wil zich niet aansluiten bij een bestaande kunststroming. Hij omschrijft zijn stijl als persoonlijk realisme. Zijn schilderstijl is zijn persoonlijke interpretatie van de werkelijkheid.

Op zondag 1 juli om 15.00 wordt de expositie officieel geopend en geeft Douglas zelf een toelichting op zijn werk. De expositie is te zien van 28 juni tot en met 30 september op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.