Home / kledingbank nieuwleusen houdt grote sponsorverkoop

kledingbank nieuwleusen houdt grote sponsorverkoop

De Kledingbank treft vaak een overvolle container met tweedehands kleding voor haar deur aan de Grote Markt, net voor het Kruidvat. De inbreng van kleding, tassen, accessoires en bad- en bedtextiel is afgelopen jaar zeer toegenomen. Daarom wordt ook met spoed gezocht naar vrijwilligers die kunnen helpen met het sorteren van kleding of tijdens de uitgifte. Want ook hier geldt; vele handen maken licht werk. Bij interesse kunt u zich aanmelden via info@kledingbanknieuwleusen.nl. 

De Kledingbank opent een paar keer per maand haar deuren voor mensen uit de omgeving die de financiële middelen ontbreekt om zelf kleding te kunnen kopen. Tijdens de sponsorverkoop zaterdag 16 juni is iedereen welkom van 9.00 tot 13.00 uur aan de Grote Markt 44A in Nieuwleusen. De opbrengst wordt gebruikt voor onkosten van de Kledingbank Nieuwleusen. Mensen kunnen ook lompen (kapotte kleding, kleding met vlekken, losse sokken) mits goed verpakt en vermeld op de zak dat het om lompen gaat, inleveren bij de Kledingbank.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.