Home / kinderen gaan los tijdens timmerweek in dalfsen

kinderen gaan los tijdens timmerweek in dalfsen

De timmerweek is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud, die het leuk vinden om lekker bezig te zijn en iets maken van hout. Er kunnen dit jaar maximaal 150 kinderen meedoen en opgeven kan via timmerweekdalfsen@hotmail.com. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, telefoonnummer voor noodgevallen en welke dagen je komt.

Ook dit jaar heeft de werkgroep de hulp van vrijwilligers voor de Timmerweek hard nodig. Er zijn per dag ongeveer tien tot vijftien vrijwilligers nodig om de kinderen te begeleiden. Zelf kunnen timmeren is niet nodig, het gaat erom de kinderen op weg te helpen. De ervaring leert dat ze zelf heel goed aan de slag gaan. Aanmelden als vrijwilliger kan tot 1 juli via timmerweekdalfsen@hotmail.com.

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.