Home / kennismaken in ommen voor hanzedagen

kennismaken in ommen voor hanzedagen

Tijdens deze dagen komen vertegenwoordigers van Hanzesteden uit zestien landen bijeen om de geest van de Hanze levend te houden door, onder andere, bijeenkomsten op het vlak van cultuur, economie en politiek. Extra speciaal is dat de stad tegelijk haar 800 jarig jubileum viert. Namens Ommen zijn Sophie Wessels en Martine Soepberg vertegenwoordigd in de jeugd-Hanze. Zij zijn eerder al naar Viljandi (Estland) en Bergen (Noorwegen) geweest als afgevaardigden en zijn actief geweest bij de organisatie van de jeugd-Hanze in Kampen afgelopen jaar. Vanuit Ommen is de deelname aan de Jeugd-Hanze een gezamenlijk project van de gemeente en het Vechtdal College.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.