kennismaken in ommen voor hanzedagen

  Tijdens deze dagen komen vertegenwoordigers van Hanzesteden uit zestien landen bijeen om de geest van de Hanze levend te houden door, onder andere, bijeenkomsten op het vlak van cultuur, economie en politiek. Extra speciaal is dat de stad tegelijk haar 800 jarig jubileum viert. Namens Ommen zijn Sophie Wessels en Martine Soepberg vertegenwoordigd in de jeugd-Hanze. Zij zijn eerder al naar Viljandi (Estland) en Bergen (Noorwegen) geweest als afgevaardigden en zijn actief geweest bij de organisatie van de jeugd-Hanze in Kampen afgelopen jaar. Vanuit Ommen is de deelname aan de Jeugd-Hanze een gezamenlijk project van de gemeente en het Vechtdal College.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.