Home / Dalfsen Regio / kapsalon look hair uit lemelerveld genomineerd voor color zoom challenge 2018

kapsalon look hair uit lemelerveld genomineerd voor color zoom challenge 2018

Hagen is één van de drie genomineerden in de categorie Global Partner Artist Nederland. Deze categorie is bedoeld voor alle kappers die nu, of in de afgelopen drie jaar, als freelancer, trainer of acteur werkzaam zijn/waren voor Goldwell.“Ik ben ontzettend blij en trost dat ik genomineerd ben”, zegt Hagen. “Dergelijke wedstrijden zijn voor mij een creatieve uitlaatklep”.

De nationale jury van de Color Zoom Challenge 2018 kwam begin juni bijeen voor een eerste selectie. In de categorieën Global Creative Artist Nederland, Global New Talent Artist Nederland, Global Partner Artist Nederland en Global Creative Artist België zijn telkens drie kappers genomineerd. “De jury let niet alleen op het mooie plaatje”, zegt Marian Hemmers, eigenaresse van Look Hair. “Zij letten bijvoorbeeld ook fasion interpretation (orginaliteit en creativiteit), technische uitvoering (kleur, coupe en styling) en de totale look (esthetiek, make-up, fashion en model)”.

Hemmers is ook ontzettend trots op haar kapster. “We zijn wederom genomineerd voor een prestigieuze wedstrijd. Na de verscheidene nominaties hopen we nu toch wel een keer op een eerste prijs. Het lijkt ons allemaal aan te komen waaien, maar je moet niet vergeten dat er heel veel tijd, energie en inspanning aan vooraf gaat. Laten we hopen dat we nu ook een keer loon naar werken krijgen!”.

De Goldwell Color Zoom Challenge is een uitdaging voor kappers om hun kleurexpertise te demonstreren en te laten zien dat ze op een creatieve manier trends kunnen interpreteren. Ook dit jaar namen weer veel kappers deel aan de uitdaging.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.