Home / kampvuuravond in dalfsen vrijdag 15 juni 2018

kampvuuravond in dalfsen vrijdag 15 juni 2018

 KVA Dalfsen organiseert een aantal avonden rondom het thema ‘Open Your Eyes.’ Spreker van deze vijfde thema-avond is Marcel Bijlenga. Marcel vertelt over de Discipelschapstraining (YWAM-DTS) die hij heeft gevolgd en over de zendingsreis die hij aansluitend heeft gemaakt. Tijdens deze reis heeft hij een cross-culturele ervaring beleefd. Benieuwd naar het verhaal en wat het voor jou kan betekent?…. Kom het ervaren op 15 juni. Een kampvuuravond staat voor; Een prachtig kampvuur, een lekker drankje in de hand, mooie ontmoetingen, goede muziek en een inspirerend verhaal.  

Lees ook

Coalitie CDA, LPO en CU gaan voor structurele oplossing voor de ontsluiting Ommen

OMMEN – Al jarenlang wordt er gesproken over de verkeerssituatie in Ommen; de brug, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.