kampvuuravond in dalfsen vrijdag 15 juni 2018

   KVA Dalfsen organiseert een aantal avonden rondom het thema ‘Open Your Eyes.’ Spreker van deze vijfde thema-avond is Marcel Bijlenga. Marcel vertelt over de Discipelschapstraining (YWAM-DTS) die hij heeft gevolgd en over de zendingsreis die hij aansluitend heeft gemaakt. Tijdens deze reis heeft hij een cross-culturele ervaring beleefd. Benieuwd naar het verhaal en wat het voor jou kan betekent?…. Kom het ervaren op 15 juni. Een kampvuuravond staat voor; Een prachtig kampvuur, een lekker drankje in de hand, mooie ontmoetingen, goede muziek en een inspirerend verhaal.  

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.