kampioen gzg heren 1 sluit seizoen in stijl af

  GZG kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar Jaurik Roelfsema trok de stand gelijk op aangeven van Alwin Prenger. Na een nieuwe voorsprong van Avanti leverde Roelfsema bij de 2-2 de assist op Bart Buijtenhuijs. Hij bepaalde de ruststand op 2-2.

  In de tweede helft stond GZG op en liep de ploeg uit naar een 2-5 overwinning. Martijn de Bondt zette de Hardenbergers op voorsprong, Wouter Verlaan scoorde de 2-4 en De Bondt ronde het af met de 2-5.

  Wiljon de Weerd en keeper Sebastiaan Hoek werden verkozen tot de beste spelers aan de groene zijde. Volgens De Weerd sluit GZG Heren 1 het seizoen op een passende manier af. ‘We hebben voor elkaar gevochten en de taken die we hadden uitgevoerd, zoals we het hele seizoen deden’, zei hij.

  Doelman Hoek trok zijn conclusies nadat GZG als ploeg met de minste tegengoals fier bovenaan is geëindigd. ‘We hebben bewezen dat we de terechte kampioen zijn. Voorin hebben we kwaliteit, het middenveld is sterk en achterin staan we goed georganiseerd. Dat komt mede door de coaching van Mathieu.’

  Mathieu Marissen is één van de spelers die GZG gaat verlaten. De voorstopper sluit tien jaar in het eerste herenteam af met een kampioenschap. Ook de topscorer en voormalig aanvoerder Jaurik Roelfsema wordt bedankt voor de bewezen diensten. Hij neemt net als mede-aanvaller Jesper Langbroek afscheid. De toekomst van Martijn de Bondt is onzeker.

  Met het oog op de promotie naar de derde klasse wil GZG Heren 1 de selectie versterken. Daarom worden er woensdag 20 juni en 27 juni open trainingen georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij trainer/coach Marloes Seigers: marloesseigers@gmail.com.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.