joyday bij koor spirit of joy

  De deelnamekosten van deze fietstocht zijn 5 euro voor volwassen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar. Wilt u meedoen aan deze fietstocht (ongeveer 25 km) dan graag opgeven via e-mail: janny.hebels@gmail.com, tel. 06 20503748 of bij een van de koorleden. Fiets u wel of niet mee en wilt u het koor Spirit of Joy steunen? Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij ‘de Voorhof’ in Nieuwleusen.

  De ‘Joyday’ is een van de sponsoracties die het regionaal christelijk koor (met bijna dertig leden) organiseert, om de kosten te drukken en de entreeprijs van de optredens tot een minimum te beperken. Het koor treedt regelmatig op in onder andere verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en kerken en organiseert sing-ins en concerten of werkt hieraan mee.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.