Home / jeugdorkest broederband wint trofee

jeugdorkest broederband wint trofee

Het jeugdorkest is een onderdeel van Muziekvereniging de Broederband uit Beerzerveld. Het staat onder leiding van de dirigent Jan Jager en vormt een belangrijk onderdeel in de opleiding tot muzikant en een basis voor een vervolg in het A orkest of de drumband. Naast muzikale verbreding wordt er ook verbinding gezocht met zusterverenigingen. Er is sinds twee jaar een samenwerkingsverband met het jeugdorkest van Crescendo Gramsbergen en de Bazuin uit Schoonebeek.

Jaarlijks is er een jeugdkamp dat bestaat uit workshops, repetities en optredens en niet te vergeten de gezelligheid. Deze gezelligheid hebben de jeugdleden zaterdag omgezet in een prachtige muzikale prestatie tijdens het Jeugdfestival in Borne. Het festival was voor jeugdorkesten en jeugdslagwerkgroepen uit heel Overijssel. De juryleden waren Arno Groeneveld en Ivo Kouwenhoven. Zij maakten per optreden een positief verslag. Het orkest met de beste muzikale prestatie ontving een trofee.

Meer informatie over optredens is te vinden op www.broederband-beerzerveld.nl.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.