Home / Dalfsen Regio / jan griepink wordt lid van raad van bestuur carinova

jan griepink wordt lid van raad van bestuur carinova

Jan Griepink heeft in de afgelopen acht jaar de functie van zorgdirecteur vervuld binnen Carinova en was tevens lid van het management team. Jaren waarin Carinova zorginhoudelijk, organisatorisch en financieel een gigantische transitie heeft doorgemaakt met als rode draad kleinschaligheid, wijkgericht werken, vastgoed ontwikkeling en meer ruimte voor professionals.

In zijn nieuwe rol zal de heer Griepink, samen met de voorzitter Raad van Bestuur de heer H. (Henk) van Zwam, vorm geven aan de doorontwikkeling van de organisatie. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de toename van complexe zorgvraagstukken zijn hierbij grote uitdagingen. Het toepassen van innovatieve werkwijzen, e-health en het binden en boeien van medewerkers kunnen rekenen op extra aandacht. Uitgangspunt is kwalitatief hoogstaande zorg waarbij samenwerking centraal staat. Het nieuw strategisch meerjarenbeleidsplan voor 2019-2021 zal hierbij leidend zijn.

De Raad van Toezicht is er van overtuigd dat met deze benoeming het bestuur van Carinova zodanig is samengesteld dat de uitdagingen die op de organisatie afkomen adequaat kunnen worden aangepakt.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.