Home / Dalfsen Regio / inschrijving gymxtra geopend

inschrijving gymxtra geopend

Onder deskundige begeleiding van meerdere lesgevers gaan de kinderen in kleine groepjes aan de slag. Het doel van GymXtra is dat kinderen makkelijker de aansluiting vinden bij bijvoorbeeld leeftijdsgenoten tijdens het buitenspelen, de gymles op school en op de sportvereniging. In de gymlessen en gesprekken vooraf zitten de motorische en sociale vaardigheden, leefstijl en zelfvertrouwen verwerkt. Denk daarbij aan het leren omgaan met winst/verlies of conditionele aspecten. GymXtra is bedoeld voor kinderen van zes tot en met elf jaar.

Prijs en locatie
De GymXtra-lessen kosten € 65,- voor een heel seizoen (oktober 2018 – mei 2019). De lessen worden een keer in de week gegeven in zowel Dalfsen als Nieuwleusen. In Dalfsen wordt GymXtra gegeven op donderdag van 16.00-16.45 uur in de Trefkoele+. In Nieuwleusen is het op dinsdag van 15.45-16.30 uur in De Spil.

Aanmelden en vragen A
anmelden kan door een e-mail te sturen naar één van de buurtsportcoaches via buurtsportcoaches@dalfsen.nl. Vermeld in uw aanvraag de naam van het kind, de leeftijd en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Voordat de aanmelding definitief is, vindt er een intakegesprek plaats. Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches via telefoonnummer 06 – 30 02 21 61 of via het bovenstaande e-mailadres.

Lees ook

Kick-off ‘Kerngezond schoolaanbod’ met voedingsles

DALFSEN – Het werd vanwege corona een paar keer uitgesteld, maar vrijdagmiddag 9 april was …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.