inloopavond over bouw van windpark de veenwieken

  Voor de bouw van windmolens moet er vooral veel beton en grond worden aan- en afgevoerd. Dit gebeurt met vrachtwagens. Daarnaast zijn er grote transporten nodig om de onderdelen van de windmolens op hun plek te krijgen. Hiervoor zijn voorbereidingen getroffen. Zo is er een route bepaald voor het bouwverkeer en het grote transport, zodat dit zo veilig mogelijk verloopt en met zo min mogelijk hinder voor de omgeving.
  Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers op plattegronden zien wat deze rijroutes zijn, wordt de planning van de bouw geschetst en kunnen bezoekers vragen stellen aan de initiatiefnemers, de gemeente Hardenberg en de provincie Overijssel.

  De inloopavond is op dinsdag 26 juni 2018 van 19.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen de inloopavond bezoeken op het tijdstip dat het hen uitkomt, er is geen plenair gedeelte of een presentatie. De inloopavond wordt gehouden in buurthuis Ommerkanaal, Ommerkanaal-West 22 in Ommen. Om in te schatten hoeveel mensen er komen, waarderen De Wieken B.V. en Raedthuys Pure Energie het erg als bezoekers via info@windparkdeveenwieken.nl laat weten dat ze de inloopavond zullen bezoeken.

  Via info@windparkdeveenwieken.nl kunnen inwoners en andere betrokkenen ook altijd contact opnemen en zich opgeven voor de mailing zodat zij op de hoogte worden gehouden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.