Home / Dalfsen Regio / informatieavond zonneweide molenhoekweg dalfsen

informatieavond zonneweide molenhoekweg dalfsen

De bijeenkomst wordt gehouden in zaal Kappers te Hoonhorst, Kerkstraat 7 van 18.30 tot 20.30 uur. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst te bezoeken. de uitgangspunten bij het project zijn het aanleggen van een zonneweide die landschappelijk is ingepast ,de zonneweide zal door aan te brengen begroeiing niet of nauwelijks te zien zijn. Ook heeft de weide een dubbelfunctie als schapenweide. De hoogte van de panelen zijn circa 2 meter. De geplande oppervlakte is ongeveer 17 hectare. De zonneweide kan ongeveer 5.400 huishoudens van stroom voorzien.

ZONXP zit in het voorstadium om het plan verder uit te werken. De omgevingsvergunning is niet officieel aangevraagd bij de gemeente. Over de eventuele verlening van de vergunning wordt door het gemeentebestuur pas een besluit genomen nadat de gebruikelijke inspraakprocedures zijn doorlopen.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Home / Dalfsen Regio / informatieavond zonneweide molenhoekweg dalfsen

informatieavond zonneweide molenhoekweg dalfsen

De bijeenkomst wordt gehouden in zaal Kappers te Hoonhorst, Kerkstraat 7 van 18.30 uur tot 20.30 uur. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst te bezoeken. de uitgangspunten bij het project zijn het aanleggen van een zonneweide die landschappelijk is ingepast ,de zonneweide zal door aan te brengen begroeiing niet of nauwelijks te zien zijn. Ook heeft de weide een dubbelfunctie als schapenweide. De hoogte van de panelen zijn circa 2 meter. De geplande oppervlakte is ongeveer 17 hectare. De zonneweide kan ongeveer 5.400 huishoudens van stroom voorzien.

ZONXP zit in het voorstadium om het plan verder uit te werken. De omgevingsvergunning is niet officieel aangevraagd bij de gemeente. Over de eventuele verlening van de vergunning wordt door het gemeentebestuur pas een besluit genomen nadat de gebruikelijke inspraakprocedures zijn doorlopen.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.