huldiging vrijwilligers bij het h hartfeest

  Na afloop van de viering werden Dinie Ruiter, Riek Hondeveld en Martin Haas in het zonnetje gezet omdat ze al 25 jaar (Dinie en Riek) en zelfs 50 jaar (Martin) belangeloos hun werk doen voor de geloofsgemeenschap. Zij mochten na een kort persoonlijk woordje van bestuursleden van de locatieraad, een oorkonde en bloemen in ontvangst nemen. “We kunnen niet zonder vrijwilligers en we zijn trots op deze mensen”, werd er gezegd. “Zonder vrijwilligers kun je als parochie niet bestaan”. Vervolgens werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.