het foodtruckfestival barrel food truck fest komt naar ommen

Het evenement, op het evenemententerrein aan de Voormars, is gratis toegankelijk. De organisatie heeft een mooie gevarieerde en vooral zeer smakelijke line-up geselecteerd voor Ommen.

Uit heel Nederland reizen de foodtruckers naar Ommen voor het Barrel Food Truck Fest, om de bezoekers van hun wereldse gerechten te laten genieten. Je kunt daarbij denken aan Broodjes kogelbiefstuk met truffelmayonaise of buikspek, Thaise chicken wraps, pulled pork, churros, hotdogs, vegie taco’s, steamed buns, friet stoofvlees met mango chutney, Thaise lekkernijen, Turkse specialiteiten, frozen yoghurt, spareribs, smoothies en verse kokosnoten!

Via Facebook heeft de organisatie al veel van de deelnemende trucks gepresenteerd en er volgen continue meer smaakmakende updates.

Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar (en bij sommige foodtrucks) kan er ook worden gepind.

Tijdens evenementen worden vaak plastic wegwerp bekertjes gebruikt en dat laat vaak een enorme berg afval achter. Om dat te voorkomen heeft de organisatie een hard-plastic eigen Barrel beker gemaakt. Bij de eerste bestelling betaal je daar een éénmalige bijdrage van 1 euro voor. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuw, schoon exemplaar met daarin je bier, wijn of fris. Op veel andere festivals in het land en buitenland is het al heel gebruikelijk om hiermee te werken. De reacties zijn zeer positief!

Openingstijden Barrel Food Truck Fest Ommen:
Zaterdag 7 juli: 12.00 – 22.00 uur
Zondag 8 juli, 13.00 uur – 19.00 uur
De toegang is gratis.

FB Pagina en FB Event

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.